Izvor:
11.08.2019 u 18:51
0

MASTERS U SINSINATIJU: Plasman Kecmanovića!

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju.

Devetnaestogodišnji teniser iz Beograda, koji živi i trenira na Floridi, pobedio je iskusnog Španca Felisijana Lopeza sa 7:6 (5), 6:0.

Meč je trajao ukupno 69 minuta i Kecmanović je pokazao odličnu igru u najvažnijim momentima, pa će nagrada biti plasman u glavni turnir.

U prvom setu nije bilo brejka, a Kecmanović je imao tri prilike za to u 11. gemu, ali ih nije iskoroistio.

Španac je u taj-brejku uspeo da povede sa 5:3, ali usledio je sjajan odgovor Kecmanovića, četiri poena u nizu i set je pripao srpskom teniseru.

U drugom setu, potpuna dominacija srpskog tenisera. Tri puta je načinio brejk, servirao je odlično, tako da je na kraju taj deo igre dobio bez izgubljenog gema.

Nagradni fond Mastersa u Sinsinatiju je 6,05 miliona dolara.

Izvor: B92
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter