11°C

Beograd

ĐOKOVIĆ I ŠTRUF DANAS NA TERENU "FILIP ŠATRIJE": Protivnik bi mogao da bude pravi test za srpskog asa!

Srpski i nemački teniser na teren "Filip Šatrijea" izaći će posle okršaja između Sofije Kenin i Ešli Barti.

Očekuje se neizvestan meč između Amerikanke i Australijanke, a kako on kreće oko 11 časova, teško je očekivati da će Novak izaći na teren pre 13 časova.

Đoković i Štruf do sada odigrali su svega jedan meč i to u Dohi početkom 2017. godine. Tada je Novak ostvario rutinsku pobedu, međutim sada ga očekuje dosta teži zadatak.

Nemac igra odličan tenis ovog proleća, na putu do osmine finala eliminisao je talentovanog Denisa Šapovalova, potom Radu Albota, kao i Hrvata Bornu Ćorića u pet setova.

Novak do sada nije izgubio niti jedan set i u dosadašnja sva tri meča u Parizu je bio veoma ubedljiv. Hurkač, Laksonen i Karuzo nisu uspeli da pruže jači otpor najboljem teniseru sveta i meč protiv Štrufa mogao bi da bude prvi pravi test za Đokovića.

Pored srpskog tenisera, u ponedeljak će meč završiti Nišikori i Per, koji su zbog mraka morali da prekinu susret. Između ostalog na teren još izlaze Fonjini i Zverev, Tim i Monfis i Hačanov i Del Potro.

Kada je reč o ženskom singlu, igraju pomenute Kenin i Barti, Siniakova i Kiz, Halep i Švjontek, odnosno Anisimova i Bolsova Zadionov.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar