Izvor:
15.05.2019 u 09:40
0

DOŽIVELA ŠOK: OTIŠLA JE KOD ZUBARA I SAZNALA DA IMA RAK! Životna drama POZNATE teniserke!

Američka teniserka Nikol Gibs morala je da odustane od nastupa na Rolan Garosu, pošto joj je postavljena dijagnoza retkog oblika raka.

Bolest joj je otkrio zubar. Otlišla je na pregled kod zubara i on je video neobičnu izraslinu na nepcu. Nakon biopsije ustanovljeno je da se radi o raku pljuvačne žlezde.

26-godišnjoj teniserki je odmah zakazana poeracija, a lekari su uvereni da su šanse za izlečenje velike. – Nažalost, povlačim se do kraja sezone i neću se takmičiti na ovogodišnjem Rolan Garosu. Srećom, ovaj oblik raka je izlečiv i moj hirurg je siguran da će sama operacija biti dovoljna za izlečenje. Dozvolio mi je i da odigram nekoliko turnira u poslednjih nekoliko nedelja, to mi je poslužilo kao odličan psihološki tretman – rekla je Gibs.

117. teniserka sveta istakla je da je pred njom period oporavka od četiri do šest nedelja, kao i da će učiniti sve da što pre zaboravi na to i vrati se normalnom životu i treninzima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter