Izvor:
12.05.2019 u 08:13
0

CICIPAS PRED MEČ SA NOVAKOM: Neophodno je da mentalno budem spreman! To je ključno u finalu!

Grčki teniser Stefanos Cicipas, pred današnje finale Mastersa u Madridu, izjavio je da će pokušati da se prilagodi igri rivala Novaka Ðokovića.

Cicipas je dobio jedini duel sa srpskim asom, prošle godine u Montrealu, ali sada priznaje da ne zna šta da očekuje na šljaci.

Moraću psihički da se spremim za Đokovića. Siguran sam da želi titulu koliko i ja. Gledao sam mnogo njegovih mečeva, pokušaću da se prilagodim njegovoj igri na šljaci što je brže moguće – rekao je Cicipas posle velike pobede nad Rafaelom Nadalom u polufinalu.

On je dodao da sigurno neće biti lako protiv Ðokovića na toj podlozi.

Neophodno je da mentalno budem spreman. To je ključno u finalu – poručio je deveti teniser sveta.

Cicipas naglašava da je odigrao jedan od najboljih mečeva protiv Nadala i da se nada da će protiv Ðokovića takođe pružiti odličnu partiju.

Sjajan je osećaj pobediti Nadala u takvom meču, posebno na šljaci. Mnogo mi znači i daje mi na samopouzdanju – zaključio je grčki teniser.

Finale u Madridu igra se večeras od 18.30.

Izvor: Tanjug
Foto: Stefanos Cicipas/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter