Izvor:
18.02.2019 u 13:36
0

MONIKA SELEŠ: Novak je fizički i mentalno na vrhuncu!Tek sada kreće ka istoriji!

Nekada najbolja teniserka sveta Monika Seleš izjavila je da je igra Novaka Ðokovića u Melburnu bila kao san i da on tek kreće u pohod na istoriju.

Novak je u ''prajmu'', kako mi to u Americi volimo da kažemo. Fizički i mentalno je na vrhuncu i mislim da na tom nivou ima još sigurno pet godina, ako hoće da trenira i zadrži fokus kakav ima sada. Tek sada kreće ka istoriji – rekla je Selešova u Monte Karlu uoči ceremonije "Laureus" nagrade.

Pored Ðokovića, nominovani za ovogodišnji "Laureus" su još Kilijan Mbape, Luka Modrić, Lebron Džejms, Luis Hamilton i Eliud Kipčoge.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter