Izvor:
21.09.2016 u 15:11
0

NOLE OKUPIO ELITU: Armani, Maldini, Raduljica i Mačvan pomažu srpskom obrazovanju

Fondacija Ðoković, koju je osnovao najbolji teniser sveta Novak Ðoković, organizovala je u Milanu dobrotvornu večeru aukciju sa koje sva sredstva idu za programe ranog obrazovanja dece u Srbiji.

Oko 400 zvanica okupilo se srednjevekovnom zamku Sforcesko, a među gostima bili su čuveni modni kreator Ðorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, urednica "Voga" Ana Vintur, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šoubiznisa. Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, a cilj je da svako dete ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost i omogućiti im socijalizaciju, igru i druženje sa vršnjacima.

Ujedno, danas i sutra prikupljaće se novac na revijalnim mečevima, u kojima će se prvog dana sastati Ðoković i Rafael Nadal, a drugog dubl, gde će sa jedne strane biti Ðoković i Flavija Peneta, a sa druge Serena Vilijams i Fabio Fonjini.

Tanjug
Foto: Twitter/TenisHaberleri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter