Izvor:
20.05.2018 u 20:08
0

NOVIH DESET BODOVA: Borković ostao prvi na čelu u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata!

Srpski automobilista Dušan Borković osvojio je 10 bodova na prvoj trci u holandskom Zandvortu i ostao na čelu u generalnom plasmanu TCR Evropa šampionata.

Vozač NIS Petrol tima u saradnji sa Target competition timom u automobilu Hyundai i30 N osvojio je peto mesto u prvoj trci, što je uspeh s obzirom da su u njegovoj ekipi imali restrikcije na automobilu i bili hendikepirani u odnosu na konkurenciju.

– Nisam oduševljen. Dobro sam startovao i mogao sam na drugu poziciju, ali sam na samom startu dobio udarac otpozadi i imam sreće što sam uopšte spasao auto. Ono što je dobro je da sam bio najbolji od svih sedam Hjundaija. Niko od njih nije mogao da prati moj ritam – rekao je Borković.

Borković je sakupio ukupno 11 bodova, računajući i jučerašnje kvalifikacije, i sa 66 poena vodi u generalnom plasmanu, osam više od drugoplasiranog Askone.

Druga trka u Holandiji vozi se sutra od 14.55.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/HMSGOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter