Izvor:
02.07.2016 u 20:28
0

BRAĆA POSTAJU BESMRTNA: I Nikola Grbić primljen u odbojkašku „Kuću slavnih“!

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je danas da je izuzetna čast što je nominovan za člana odbojkaške "Kuće slavnih", zbog svih rezultata koje je postigao u bogatoj igračkoj karijeri.

Vest o prijemu u odbojkašku "Kuću slavnih", selektor Srbije saznao je u Teheranu, gde seniori Srbije igraju mečeve Svetske lige.

Gledao sam snimke utakmice sa Iranom, kada mi je Vladimir Grbić javio da je na nekom brazilskom sajtu pročitao vest, a ubrzo nakon toga je stigla i zvanična potvrda. To je svakako velika čast. Mislim da je to veliko priznanje za svakoga u bilo kom sportu, ne samo za odbojku. Gledam na to kao na još jednu nagradu u bogatoj igračkoj karijeri – rekao je Grbić za sajt OS.

U saopštenju iz Holiouka se navodi da su nominovani članovi 31. klase odbojkaške „Kuće slavnih", u kojoj će, na svečanosti 21. oktobra biti proglašeni, pored Nikole Grbića, odbojkašica Danijela Skot – Aruda iz SAD, Misti Mej Trenor iz SAD i Emanuel Režo iz Brazila, igrači beach – volley i trener Man Bok Park iz Južne Koreje.

Vladimir Grbić, prvi potpredsednik OS, član je odbojkaške „Kuće slavnih" od 2011. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/OlaPiskorska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter