Izvor:
24.06.2016 u 22:39
0

PRLAINOVIĆ: Svi putevi vode u Rio!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je danas da je njegov tim spreman da bude konkurentan u polufinalu Svetske lige protiv Italije i da želi dobar rezultat.

Srbija je danas u četvrtfinalu ubedljivo savladala Japan 19:10, dok su Italijani bili bolji od Brazila 12:6. U drugom polufinalu sastaće se SAD i Grčka.

– Bilo je zanimljivo videti kako ćemo se snaći protiv japanske atipične odbrane. Sad nam predstoji nam susret sa Italijom koja igra sa oscilacijama, ali ohrabreni su povratkom Ikardija. Uvek smo konkurenti i sada i jedni i drugi želimo dobar rezultat– rekao je Savić, a prenosi sajt VŠ.

Najefikasniji u srpskom timu sa pet golova Nemanja Ubović dodao je da ekipa odlično poznaje Italijane.

Sa mnom u Breši su četvorica igrača. Imaju kvalitet, ali verujem u našu pripremu i želju da se plasiramo u finale– rekao je Ubović.

Andrija Prlainović podseća da je sve samo priprema za Rio.

Ovo nam je prvi turnir, ima još do Rija. Moramo da se spremamo za Olimpijske igre gde oni mogu da nam budu rival u četvrtfinalu ili polufinalu. Ovaj turnir nema veliki značaj, ali kada se igra onda želite pobedu– istakao je Prlainović.

Polufinale između Srbije i Italije igra se sutra od 11.40 sati po srednjeevropskom vremenu.

Tanjug
Foto: Twitter/prlainovic11

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter