Izvor:
22.11.2016 u 00:28
0

Šampion: Bokser srpskog porekla bori se pod nemačkom zastavom, ali pobede poklanja rodnoj zemlji!

Nemački bokser, poreklom iz Srbije, Moamer Hukić odbranio je u subotu uveče u Hanoveru titulu šampiona sveta u kruzer kategoriji. Snagu njegovih pesnica osetio je prvak Evrope Dimitrij Kušer iz Ukrajine, koji je poražen jednoglasnom odlukom sudija sa 117:111.

– Posle svakog meča i uspeha pun ponosa naglašavam da pobedu posvećujem Srbiji! To je zemlja u kojoj sam rođen. Boksujem pod zastavom Nemačke i toj zemlji sam od srca zahvalan na mogućnostima koje mi je pružila, ali ja nikada nisam zaboravio odakle sam i to sa ponosom kažem. Naravno, zahvalan sam svim ljudima iz bivše Jugoslavije koji me godinama podržavaju i organizovano dolaze na mečeve širom Nemačke. Borbu posvećujem, naravno, i mojoj porodici, koja mi je najvažnija u životu, kao i mom timu, koji je uz mene svih ovih godina – rekao je Hukić.

Hukićev uspeh dobija na naajujer je od četvrte rundeboksovao sapolomljenom šakom.

Alo.rs
Foto. Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter