Izvor:
13.11.2016 u 18:39
0

Napušta atletiku: Najbrži čovek na svetu postaje fudbaler, ali neće igrati za Junajted već za klub iz…..?

Svetski rekorder i olimpijski šampion u atletici Jusein Bolt otkrio je danas da bi uskoro mogao da trenira sa fudbalerima Borusije iz Dortmunda.

Osvajač devet zlatnih olimpijskih medalja u atletici poručio je da razmišlja da se ozbiljno posveti fudbalu kada završi sa atletikom.

– Već smo obavili iskrene razgovore sa ljudima iz Borusije. Videćemo šta će se desiti, nadam se da ću trenirati sa njima – rekao je Bolt za britanski "Gardijan''''.

Jamajčanin, iako ima 30 godina, ne krije da mu je san da jednog dana zaigra za Mančester Junajted u Premijer ligi.

– Ukoliko mi se ukaže prilika da igram za Mančester to bi bilo ostvarenje sna. Svestan sam da bi to bilo neverovatno – poručio je Bolt.

Bolto je veliki navijač Junajteda i često viđen gost na Old Trafordu, ali je priznao da nema kontakt sa menadžerom Žozeom Murinjom.

– Murinjo je pravi čovek za Junajted, pravi pobednik. Siguran sam da će poboljšati tim i dovesti velika imena, zvog čega sam oduševljen – zaključio je najbrži čovek planete.

Tanjug
Foto:Foto: biography.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter