Izvor:
15.12.2019 u 12:50
0

UFC SPEKTAKL U LAS VEGASU: Usman odbranio titulu savladavši Kovingtona nokautom u petoj rundi!

Sinoć je u Las Vegasu održan veliki UFC spektakl, a u glavnoj borbi Kamaru Usman je odbranio titulu u velter kategoriji savladavši Kolbija Kovingtona.

Usman je do pobede stigao tehničkim nokautom u petoj rundi, a rivali su publici do tog trenutka prijuštili veoma uzbudljivu borbu.

Konvington je u četvrtoj rundi dobio udarac koji ga je ozbiljno uzdrmao, čak se požalio svom timu pre početka poslednje runde da misli da je polomio vilicu.


JOŠ SPORTSKIH VESTI

ALA IM JE ODBRUSIO Ne prekidaj dok pričam o Jokiću!

ZLATNI KAVEZ KRISTIJANA RONALDA Komšinica razgolitila fudbalskog asa (FOTO, VIDEO)

VELIKI HENDIKEP ZA DALAS Dončiću stradala noga u meču sa Majami Hitom

MAESTRALNI NBA JOKIĆ Ovako izgleda najbolji meč sezone VELIKOG NIKOLE (FOTO, VIDEO)


Ipak, nastavio je borbu, ali je Usman vrlo brzo dovršio posao i stigao do jedanaeste pobede u isto toliko borbi što su uspeli da ostvare još samo Ros Grasije, Habib Nurmagomedov i Anderson Silva.

Novi prvak perolake kategorije je Aleksander Volkanovski dok je Amanda Nunes ponovo odbranila titulu u bantam kategoriji protiv Žermane De Randamie.

Izvor: alo.rs
Foto: mmafighting.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter