Izvor:
06.12.2019 u 17:17
0

MILICA MANDIĆ I TIJANA BOGDANOVIĆ: Braniće boje Srbije sledeće godine u TOKIJU!

Srpske reprezentativke u tekvondu Milica Mandić i Tijana Bogdanović obezbedile su olimpijsku vizu!

Milica, olimpijska šampionka iz Londona 2012, i Tijana, srebrna sa Igara u Rio de Žaneiru 2016, braniće boje Srbije i sledeće godine u Tokiju!

Članice TKD Galeb, pod komandom Dragana Jovića, to pravo su obezbedile plasmanom u polufinale Gran prija u Moskvi.

Mandićeva i Bogdanovićeva su nakupile dovoljan broj poena na dosadašnjim takmičenjima da osiguraju učešće na Olimpijskim igrama sledeće godine.

Tijana je u četvrtfinalu ostvarila ključnu pobedu, jer je savladala Hrvaticu Kristinu Tomić, koja joj je bila za petama po broju poena na olimpijskoj listi.

I Milica je u četvrtfinalu zabeležila odlučujući trijumf, jer je bila bolja od Turkinje Kus, koja je bila ispred nje na listi, pa ju je sada prestigla.

Dve sjajne tekvondistkinje su nas još jednom obradovale, a nadamo se da će i iz Tokija doneti još koje odličje.

Kurir.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter