Izvor:
31.10.2019 u 14:46
0

PALMA PRIMIO NAJBOLJE AMBASADORE ZEMLJE: Ukupno petnaest osvojenih medalja na Svetskom prvenstvu u kik boksu u Sarajevu! (FOTO)

Sportisti su naši najbolji ambasadori, poručio je danas predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma na prijemu koji je priredio za dvojicu reprezentativce Srbije koji su na Svetskom prvenstvu u kik boksu u Sarajevu osvojili medalje.

Aleksandar Konovalov po četvrti put postao je amaterski prvak sveta, dok je Danijel Memedovski prvi put osvojio svetsko srebro. Obojica su iz Kik boks kluba "Palmini tigrovi" iz Jagodine.

Marković je čestitao reprezentaciji Srbije na velikom uspehu na Svetsko prvenstvu u kik boksu u Sarajevu, na ukupno 15 osvojenih medalja, 8 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane, što je najveći uspeh na svetskim prvenstvima.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/ Dragan Marković Palma/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter