17°C

Beograd

DIJAZ I MASVIDAL ZA BMF POJAS: Sprema se spektakl u Medison Skver Gardenu!

Borba za BMF (Bad Motherfu*ker) pojas u UFC između Nejta Dijaza i Horhea Masvidala i definitivno će se održati 2. novembra u Medison Skver Gardenu.

Novembar će prelepo početi za sve ljubitelje borilačkih sportova, pošto će se dva "momka sa ulica" susresti u oktagonu – Nejt Dijaz i Horhe Masvidal.

Za ovu borbu, prvi čovek UFC, Dejna Vajt pripremio je poseban BMF pojas, pa će pobednik i zvanično biti "najlošiji" momak organizacije.

Sve je to bilo ugroženo kada je pre nekoliko dana nezavisna organizacija odradila doping test i rekla da je Nejt Dijaz bio pozitivan na neke nedozvoljene supstance, a poznato je da je Nejt vegan koji ne koristi ništa što "Majka priroda" nije proizvela.

Na svom "Tviter" profilu, Nejt je najavio da se povlači iz borbe sa Masvidalom uz poruku "Ja nisam na steroidima, vi ste na steroidima" uz čuveni vokabular kako on nije je**na varalica, o čemu smo i pisali.

Američka organizacija za doping kontrolu (USADA) obavila je svoja testiranja i rekla da je Nejt "čist" i da je dobio zeleno svetlo da se bori, a Dejna Vajt je poručio kako nije imao dileme oko ispravnosti Nejta Dijaza.
b92.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar