Izvor:
22.10.2019 u 18:30
0

„U RINGU SA ŽIVOTOM“: Nenad Pagonis predstavio svoj roman! (FOTO)

Višestruki svetski šampion u kik boksu Nenad Pagonis predstavio je večeras svoj autobiografski roman ''U ringu sa životom''.

Reč je o uzbudljivoj i dinamičnoj priči, u kojoj je Nenad na emotivan način podelio detalje iz svog života, počev od odrastanja na Staroj Detelinari do osvajanja svetskih visina.

– Nenad Pagonis je energičan i angažovan na mnogim poljima, ne samo u sportu, i dobro je kada čujete mišljenja ljudi koji se trude da doprinesu zajednici u kojoj svako od nas ima svoju ulogu. Knjiga je pisana jednostavnim rečnikom, a prate je i autentične fotografije koje ilustruju priče, pa čitalac može da se saživi sa situacijama u kojima se Nenad nalazio i sa izazovima sa kojima se suočavao – rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je bio počasni gost na promociji.

Vučević ističe da sa Nenadom sarađuju već nekoliko godina.

– Ne složimo se uvek, ali uvek razgovaramo – rekao je Vučević i čestitao autoru na romanu.

Pagonis je izjavio da je ovim romanom želeo pre svega mladima da da pozitivan primer o odrastanju, pravim životnim vrednostima, koje kroz sport i svoje lične životne prilike razvijao.

– Rođeni sam Novosađanin koji voli svoj grad i sve ljude u njemu. Puno mi je srce što je puna sala i što su ovde svi moji prijatelji koji su direktno ili indirektno uticali na moju karijeru savetima, sugestijama, finansijskom i drugom podrškom – rekao je Pagonis.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter