Izvor:
09.05.2016 u 15:09
0

ROZBERG SIGURAN: Hamilton će se vratiti u formu!

niko

Niko Rozberg veruje da je njegov prijatelj iz tima Luis Hamilton mentalno dovoljno jak da se vrati u trku za šampiona, uprkos gubitku bodova na početku sezone.

Rozberg je pobedio u sve četiri trke ove sezone i time povećao pobednički niz na sedam, 43 poena ispred Hamiltona.

Iako se nikada nije desilo da vozač koji je osvojio prve 4 trke kasnije nije pobedio i u trci za titulu, u igri je još 425 bodova, i Rozberg ne želi da priča toliko unapred.

– Ti vozači nisu imali Luisa Hamiltona u svom timu. To je ono sa čim se ja borim. Mislim da je nepotrebno sada pričati o tome. Luis vozi dobro kao i uvek, što ste i imali prilike da vidite prethodnih nedelja. Vratiće se on, ne sumnjam. Sigurna sam da ćete videti još borbe među nama. Uvek je teško protiv njega – naveo je.

Nije se složio ni sa pretpostavkama sa mu je bilo lako da pobedi u prethodne četiri trke.

– Pobediti u trci Formule 1 nije kao da šutirate na prazan gol. Nisam siguran da je to dobro poređenje. Nisam to očekivao, ali tako je, i mogu da kažem da sam veoma srećan. To su bile sjajne četiri trke, i uživao sam, pošto znam da neće trajati zauvek – zaključio je.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter