Izvor:
26.09.2019 u 20:14
0

SRPSKE ODBOJKAŠICE PRED UTAKMICU PROTIV JAPANA: Atmosfera će biti na zavidnom nivou, a naša motivacija još veća! Nadamo se dobroj igri i pobedi!

Podmlađena ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv domaćina Japana prvu utakmicu treće faze Svetskog kupa.

Taj meč zakazan je za 12.20 časova u Osaki.

Ne sumnjam da ćemo imati motiv, da će nam mnogo navijača koji će biti uz Japan pomoći da probijemo granice koje trenutno imamo. Verujem da ćemo naći snage i motiva da završimo ovaj turnir, odnosno poslednje tri utakmice, na pravi način rekao je trener ekipe Marko Gršić dan pred utakmicu.

Potom sledi duel sa Kinom u subotu i onda u nedelju utakmica protiv Dominikanske Republike koja će biti poslednja na takmičenju.

Neće nam biti lako protiv dve azijske ekipe, koje igraju veoma brzo sa mnogo kombinacija. Protiv Japana će biti prepuna hala, ali će nama to biti dodati motiv. Potom sledi Kina koja je favorit i protiv koje se nećemo predavati. Nadam se da ćemo srećne i zadovoljne otići kući kazala je Sara Lozo.

Saglasna sa njom bila je Bojana Gočanin.

Atmosfera će biti na zavidnom nivou, a naša motivacija još veća. Nadamo se dobroj igri i pobedi. Neće biti lako, kao i potom protiv Kine. Nadamo se da ćemo ovu godinu završiti pobedom protiv Dominikaske Republike. Šta god da bude, bićemo zadovoljne učinkom jer znamo da smo dale sve od sebe navela je Gočanin.

Srpske odbojkašice imaju po četiri pobede i poraza u dosadašnjem delu Svetskog kupa u Japanu.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter