Izvor:
28.08.2019 u 15:58
0

KAPITEN ŽENSKE ODBOJKAŠKE REPREZENTACIJE SRBIJE: Sve ide svojim tokom!

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović ocenila je da dosadašnji tok Evropskog prvenstva ide po očekivanjima, ali ističe da protivnici nisu bili po merilu.

– Sve ide kako smo očekivali. Imajući u vidu ko su nam bili protivnici u grupi, moram da priznam, bili su ispod našeg nivoa, ali to je značilo da se uigramo za četvrtak, osminu finala, četvrtfinale i sve ono što nam sledi – rekla je Ognjenovićeva.

Ona je navela da joj je drago što su protiv Finske i Francuske priliku da igraju dobile igračice koje nisu često bile u prvoj postavi, kao i da su pokazale da "može da se računa na njih.

Srednji bloker reprezentacije Stefana Veljković ocenila je i pored maksimalnog učinka na Evropskom prvenstvu, da reprezentacija može "mnogo bolje".

– Reprezentacije s kojima smo igrale nisu našeg nivoa i sigurno nismo igrali s isitim motivom kao protiv Turske i jačih reprezentacija. Turska je najbolji protivnik u grupi, ali se nadam da ćemo meč privesti u našu korist – rekla je Veljković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter