Izvor:
21.10.2016 u 19:54
0

ŠOKIRAO JE OVOM IZJAVOM: Hamilton otkrio Šumaherove navike

Hamilton je bio gost u poznatom TV šouu kod Elen Dedženeris, a morao je da odgovara i na neka pitanja van šampionata F1.

Ona ga je pitala šta se dešava ako mu se pripiški usred trke.

– Za to je predviđeno da mokrite u svoj kombinezon. Ali, ja nikada to nisam učinio, prosto ne mogu to da uradim – rekao je Hamilton.

On je izneo i šokantne detalje vezane za Mihaela Šumahera.

– Šumaher je legenda. Kada sam došao umesto njega u Mercedes 2013. godine mehaničari su mu pričali da je Šumaher tokom svake trke piškio u svoje odelo – naveo je Hamilton.

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.
Kurir
Foto: Youtube Printscreen/Ayrton01CZ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter