26°C

Beograd

ODBOJKA: Reprezentacija Maldiva trenira u Beogradu sa stručnjacima iz Srbije!

Pomoćnici ministra omladine i sporta Darko Udovičić i Uroš Pribićević posetili su danas mušku odbojkašku reprezentaciju Maldiva, koja boravi u Beogradu i trenira sa sportskim stručnjacima iz Srbije u okviru priprema za Regionalne ostrvske igre (IOIG).

Rezultati uspešnog sastanka ministra omladine i sporta Vanje Udovičić sa ministrom omladine, sporta i osnaživanja zajednice Republike Maldivi Ahmedom Malufom, održanog 24. jula, već su vidljivi jer sportisti sa Maldiva prvi put borave u Srbiji, u periodu od 3. do 15. jula.

Na tadašnjem sastanku, ministri Udovičić i Maluf istakli su da je jedan od najvažnijih ciljeva potpisivanje Memoranduma o saradnji u oblastima omladine i sporta, koji će omogućiti razmenu stručne saradnje i konkretne aktivnosti ministarstava na stvaranju nove perspektive mladih i razvoju sistema sporta u obe države.

Boravak reprezentacije Maldiva u Srbiji je početak saradnje Odbojkaškog saveza Srbije i Nacionalnog odbojkaškog saveza Maldiva, koji će se i dalje nastaviti kroz saradnju sportskih stručnjaka i razmenu iskustava.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar