Izvor:
23.06.2019 u 18:04
0

PRLAINOVIĆ: Idemo do Tokija po olimpijsko zlato, naše ambicije su najviše!

Srpski vaterpolisti Andrija Prlainović i golman Branislav Mitrović, posle pobede nad Hrvatskom 12:11 u finalu Svetske lige, istakli su zahvalnost publici u Beogradu i da ih je ona nosila do trofeja po velikoj kiši.

Bila je jako teško po kiši, slaba vidljivost…Igrali smo u otežanim uslovima, ali smo uspeli da slavimo uz veliku podršku sa tribina. Ona nas je nosila – rekao je Prlainović novinarima posle meča na bazenu Tašmajdan.

Na pitanje šta je naredni cilj, Prlainović je bio jasan.

Idemo do Tokija po olimpijsko zlato, naše ambicije su najviše – poručio je on.

Golman Mitrović kaže da je u ovom momentu najbitnije da je izborena olimpijska viza za Tokio, gde "delfini" brane zlato.

Prva asococija su definitivno Olimpijske igre, to je bio cilj. A posle toga nam je bilo da u Beogradu pred našom publikom odigramo dobro i zato smo presrećni. Ovo je za naše navijače, to je znak zahvalnosti prema njima. Videli su svi kakvo je vreme bilo – kazao je on.

Bio je samokritičan, jer smatra da je mogao bolje da brani.

Izvukli su me saigrači. U nekim momentima nisam briljirao i kada je tako, teško je da ekipa pobedi. Bio je veliki ulog i ovo je jedan od najčudnijih mečeva. Pamtiću ga do kraja života – zaključio je Mitrović, konstatujući da je njegov tim još jednom pokazao koliko je veliki.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter