SAVIĆ: Zasluženo smo pobedili! (FOTO)

 

 

Selektor Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, kao i kapiten Filip Filipović složili su se da je pobeda protiv Hrvatske zaslužena, ali i da postoji prostor za napredak u igri.

-Utakmica između dva velika tima i rivala, što se meča tiče, velike oscilacije smo pokazali, nesigurnost pri igraču više, da bi onda odbrana pri igraču manje to ispravila. Pri vođstvu od tri gola smo se opustili, dozvolili Hrvatskoj da anulira prednost i da uđemo u neizvesnu završnicu. Smatram da smo zasluženo pobedili, nema opuštanja protiv Kazahstana- izjavio je selektor Dejan Savić

or za napredak u igri.

Selektor je dodao da posao u grupi još nije završen.

-Moramo da overimo prvo mesto u grupi, nema opuštanja protiv Kazahstana. Utakmice u drugoj grupi će biti takođe zanimljive, jer će odrediti pozicije i protivnike-zaključio je selektor.

Filip Filipović složio se da je odbrana sa igračem manje uspela da donese pobedu, ali da ima prostora za napredak u igri sa igračem više

-Ja smatram da je u jednom trenutku odbrana sa igračem manje funkcionisala i sa njom smo napravili razliku. Istakao bih iks faktora Stojanovića, koji je opravdao poverenje selektora. Nije funkcionisala igra sa igračem više i to mora da biude na boljem nivou ako hoćemo da osvojimo nešto-rekao je Filipović.

-Uvek smo tražili igru kroz odbranu, ali mora da se poradi i na igraču više, da se poboljša procenat. Pogotovo na ovakvim mečevima to su nijanse koje odlučuju. Pohvalio bih ekipu što je verovala do kraja i što je šoka izjednačenja uspela da se trgne i ima konce u svojim rukama-rekao je  Filipović.

 

Izvor:RTS
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro