Izvor:
18.04.2019 u 16:05
0

MALJKOVIĆ: Obezbediti maksimalne uslove za vrhunske rezultate na Igrama u Tokiju 2020!

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković izjavio je danas da je 2018. bila izuzetno uspešna za srpski sport i da su svi planovi za tekuću da se obezbede maksimalni uslovi za vrhunske rezultate na Igrama u Tokiju 2020. godine.

Srećan sam što kao i prošle godine ponovo mogu da kažem da je godina za nama bila izuzetno uspešna za sportiste Srbije. Osvojeno je ukupno 25 medalja na Svetskim i evropskim prvenstvima. Zadovoljstvo je konstatovati da su svi sportisti koju su osvajali medalje prepoznati od strane Olimpijskog komiteta i da su njihovi programi finansirani kroz program "Tokio 2020" – rekao je Maljković na sednici Skupštine OKS, koja je održana danas u Viminacijumu.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia/Print Screen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter