Izvor:
19.02.2019 u 11:56
0

IVANA ŠPANOVIĆ: Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović očekuje da na "Serbian openu" u Beogradu ostvari najbolji rezultat ove sezone u skoku u dalj i napravi pravu uvertiru pred šampionat Evrope u Glazgovu.

Ovu sezonu doživljavam na jedno potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle teške povrede vratila tako brzo na stazu. Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo. Nadam se da ću sutra u Beogradu uz podršku porodice, prijatelja i ljubitelja atletike doskočiti i do najboljeg rezultata ove sezone – rekla je Španović.

Španović u Beogradu nastupa nakon pobede na mitingu u Birmingemu, gde je slavila rezultatom od 6,78 metara.

Biće to poslednja provera pred Evropsko prvenstvo. S obzirom da Ivana obožava da skače pred domaćom publikom iskoristićemo atmosferu da napravi što bolji rezultat kako bi sa velikim samopouzdanjem otišla u Glazgov – dodao je trener Goran Obradović.

Atletski miting "Serbian open", četvrti po redu, održava se sutra u hali na Banjici sa početkom u 17 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter