Izvor:
30.11.2018 u 18:47
0

ODLIČAN START SRPSKIH RUKOMETAŠICA: Katarina Krpež rasturila Poljsku!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sjajno je počela Evropsko prvenstvo, na startu je stradala Poljska sa 33:26.

Na otvaranju Evropskog prvenstva u Francuskoj, naše reprezentativke položile su sa visokom ocenom prvi ispit na putu ka kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju!

Godinama unazad se na velikim takmičenjima nije mnogo očekivalo od ženska reprezentacije, ali je novi selektor Ljubomir Obradović vratio četiri najbolje igračice, potom su na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj devojke pokazale sjajne partije i tako „obećale” publici da u budućnosti mogu mnogo.

Naznake toga viđene su protiv Poljske, strpljivom i stabilnom igrom, u kojoj je posle egala u prvih 30 minuta viđena dominacija i potpuna kontrola meča uz 11 golova Katarine Krpež Šlezak!

Srbija se takmiči u A grupi, čiji će se mečevi igrati u Nantu. U grupi su još Danska i Švedska, a tri najbolje reprezentacije iz svake od četiri grupe plasiraće se u drugu fazu takmičenja.

U drugom kolu, Srbija će 2. decembra igrati protiv Švedske od 18 časova, 4. se igra protiv Danske od 21.00

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/printscreen/@aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter