Izvor: HappyBSC
01.11.2020 u 01:01
0

IZJAVA POSLE UTAKMICE: Trener Partizana iskreno o PORAZU I SLABOSTIMA

Milivoje Lazić obratio se novinarima posle utakmice sa Igokeom.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ: Želimo da ulažemo u sever Crne Gore i POMOGNEMO SVOM NARODU!

POSLALA PORUKU MRŽNJE: Olbrajtova ponovo PRETI SRBIMA!

SVAĐA SA KRVAVIM KRAJEM: U Ripnju izboden muškarac (46)!

Košarkaši Partizana NIS nisu uspeli da zabeleže trijumf u neizvesnoj završnici protiv Igokee na gostovanju u Laktašima.. Crno-beli su poveli sa 2:9 na startu susreta, ali je domaćin brzo stigao do preokreta i okončao prvu četvrtinu vođstvom 26:21. Partizan NIS je u drugoj deonici imao i dvocifreni zaostatak, ali je u finišu druge deonice stigao i prestigao rivala. Ipak, Igokea je u poslednjem napadu došla do prednosti i otišla na petnaestominutnu pauzu sa dva poena viška – 45:43. U nastavku susreta timovi su se smenjivali u vođstvu, nakon čega se ušlo u neizvesnu završnicu u kojoj je kapiten crno-belih Novica Veličković pogodio trojku za produžetak. U dodatnih pet minuta domaći tim je bio precizniji u napadu i na taj način stigao do pobede rezultatom 90:84.

Na konferenciji za medije održanoj nakon utakmice, trener Milivoje Lazić je izjavio:

PROČITAJTE JOŠ…

NASTAVLJAJU SA PROVOKACIJAMA: Voditelj ne dozvoljava Vučiću da otkrije ključnu stvar građanima Crne Gore!

UHAPŠEN NAPADAČ na pravoslavnog sveštenika u Francuskoj!

VUČIĆ IZ CRNE GORE: Proveo sam prijatno veče sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem (FOTO)

– Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Međutim, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba. Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nekih nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu. Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene. Dosta lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud – rekao je Lazić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter