Izvor: Alo.rs
24.10.2020 u 12:53
0

KORONA U REDOVIMA PARTIZANOVOG RIVALA

Neizvesno je da li će na teren sledeće nedelje.

UNIKS se bori sa koronom. Samo deset dana posle utakmice sa Partizanom u Evrokupu čelnici ruskog kluba potvrdili su (za sad) jedan slučaj koronavirusa u ekipi. Ime košarkaša nije navedeno, iako je poznato da se radi o igraču iz prvog tima, a kako je navedeno klub iz Kazanja će nastaviti pripreme za naredne mečeve prema utvrđenom planu.

FUDBALSKI VIKEND

REŠENA MISTERIJA: ENGLESKI MEDIJI OBJAVILI ISTINU O FILIPU STEVANOVIĆU I MANČESTER SITIJU

RAZMATRA SE POVRATAK NAVIJAČA NA KAMP NOU

FUDBALSKA GROZNICA: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje u Nišu

UNIKS je u prve tri utakmice Evrokupa doživeo jedan proaz, a meč četvrtog kola sa Burgom nije odigran pošto francuski klub nije imao osam zdravih igrača za ovaj meč. Ruski klub će, ako ne bude novog odlaganja, u sledećem kolu ovog takmičenja dočekati Huventud, dok će u nedelju u VTB ligi odmeriti snage sa Jenisejem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter