Izvor: ALO
15.05.2020 u 10:06
0

ZVEZDA NBA LIGE O PRIJATELJSTVU SA SEVERNOKOREJSKIM LIDEROM: Napili smo se, a onda se pojavilo 18 devojaka

Legendarni košarkaš i jedan od najboljih u istoriji NBA lige Denis Rodman je u razgovoru s Majkom Tajsonom govorio o druženju sa sada velikim prijateljom i vođom Severne Koreje Kim Džong-Unom.

Rodman je kazao da u Kimu ima prijatelja za ceo život, pišu mediji

– Da se razumemo, pre toga nisma imao pojma ko je Kim Džong-Un –  rekao je.

Prvobitno je najbolji svih vremena Majkl Džordan odbio da dođe u Severnu Koreju da odigra egzibicionu utakmicu sa Harlem Globetrotersima, ali to nije uradio i Rodman.

– Mislio sam da ću imati autobiografsku izložbu i igrati košarku – rekao je i dodao:

– Rekao sam svom menadžeru – idem tamo sve dok sam siguran. Bilo je sjajno, kad izađete iz aviona, tamo je crveni tepih – 

Potom je doživeo nešto neobično

– Više od 22.000 Severnokorejaca je ustalo i počelo da aplaudira. Zatim sam pozdravio publiku, a neko mi govori: ‘Ne, to je za njega’ pa pokazuje na Kim Džong-Una. Pitao sam ih ko je taj tip, a oni su mi rekli da je to njihov vođa – 

Nakon utakmice Kim Džong-Un lično je pozvao Rodmana na „večeru, karaoke i votku“.

Konkretno, novi prijatelji su otišli na večeru, a Džong-Un je svoje goste raskošno ugostio, posluživši večeru uz dodatna iznenađenja.

PRIČE ZA NEVERICU

NJEGOV ŽIVOT PIŠE ROMANE: DETE IZ GETA pobedilo sudbinu

DRAMA NA VRAČARU: Brutalno pretučen poznati advokat i sudija u penziji

BRISEL OTVORIO OČI! Borel: Treba nam nezavisna istraga o koroni

ZAVODNIK ČELIČNE RUKE: Čuvao sam stražu ispred WC gde su se dohvatili Naomi i Tajson

– Večerali smo i napili se. Tada je on počeo da peva karaoke i, nemam pojma, dovraga, šta je govorio. Svi su počeli da aplaudiraju, a onda je izašao bend od 18 devojaka. Bile su sjajne, ali svirale su samo jednu pesmu – prisetio se Rodman.

Pre odlaska Rodman je za kinesku novinarsku agenciju izjavio da je Kim „poput svog dede i oca, koji su veliki vođe, super dečko, vrlo iskren i jako voli svoju suprugu“, i dodao da u ovakvoj situaciji jedna osoba ne može ništa da promeni:

– Jedan čovek ne može učiniti ništa. Njegova zemlja i njegovi ljudi ga vole. Ja ga volim, on je super lik –  zaključio je.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter