Izvor:
17.08.2016 u 19:09
0

IPAK OTIŠAO U KINU: Bivši NBA košarkaš neće igrati za CRVENU ZVEZDU!

Američki košarkaš Samardo Semjuels napustio je Barselonu i prešao u kinesku ekipu Ðangsu Dragons. Tako je izgubljena svaka nada da bi perspektivni sportista mogao da bude novo pojačanje KK Crvene Zvezde, kako je nedavno spekulisano.

Ovaj 27-godišnji snažni centar nije uspeo da dogovori produžetak ugovora sa Barselonom, nakon što se klub opredelio da u unutrašnjoj liniji ostavi Džoa Dorsija.

Semjuels je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio šest poena i 2,8 skokova po meču.

On je karijeru počeo u NBA ligi u Klivlendu, a u Evropu je došao preko filijala Kavalirsa, Atlante i Sakramenta, i ostavio odličan utisak u Hapoelu iz Jerusalima i milanskom Armaniju.

Tanjug
Foto: Twitter/Sportando

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter