Izvor:
30.06.2018 u 07:45
0

POJAČANJE CRNO -BELIH: Zagorac u Partizanu!

Doskorašnji igrač Betisa Rade Zagorac prvo je pojačanje KK Partizan za narednu sezonu!

To je potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović, koji je sve obelodanio na Tviteru na veoma kreativan način, što često radi kada su u pitanju transferi igrača koje on zastupa.

Tako je na društvenim mrežama postavio sliku strip junaka Zagora, kome je promenio boju, pa je bio odeven u crno-belu kombinaciju.

Ponekad slike govore više od reči”, naveo je Ražnatović i tako na zanimljiv način nagovestio da će Zagorac naredne sezone igrati za crno-bele.

To je potvrdio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Zagorac u Partizan stiže posle okončane sezone u Betisu, ali je klub iz Andaluzije napustio posle samo pola godine. Do prošlog leta je nosio dres Mega Bemaksa, imao je kratku epizodu u Memfisu, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter