Izvor:
18.04.2018 u 02:32
0

CSKA SPREČIO BREJK! „Armejci“ na jedvite jade dobili Markovićev Himki!

Košarkaši CSKA pobedili su Himki u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige 98:95.

Imao je Himki prednost od 11 poena, ali je CSKA utakmicu prelomio boljom igrom u poslednjoj deonici. Domaćin je ubacio u šestu brzinu u poslednjoj deonici, preuzeo kontrolnu i držao prednost, mada je Himski imao šansu da se vrati, ali je ispustio.

CSKA je oko 40-ak sekundi pre kraja poveo sa pet poena i praktično rešio pitanje pobednika. Stefan Marković u finišu šutirao je sa više od pola terena, ali malo je nedostajalo da donese Himkiju produžetak.

Domaće su do pobede vodili Serhio Rodrigez sa 22 poena i 5 asistencija kao i Otelo Hanter sa 18 poena, po deset poena postigli su Nando De Kolo, Semen Antonov i Kori Higins.

U redovima poraženog sastava izdvojili su se Aleksej Šved sa 22 poena, Jegor Vjaltsev sa 21, dok je naš Stefan Marković je utakmicu završio sa 6 poena i 5 asistencija.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter