Izvor:
24.02.2018 u 14:15
0

Nikola Jokić – srpski Lebron Džejms: Treći uzastopni tripl-dabl našeg košarkaša za pobedu Denvera nad Sparsima! (VIDEO)

Nikola Jokić je nezaustavljiv! Srpski košarkaš zabeležio je treći uzastopni tripl-dabl i tako pomogao Denveru da pobedi San Antonio Sparse rezultatom 122:119.

Jokić je na terenu proveo skoro 35 minuta i za to vreme je ubacio 28 poena i dodao po 11 skokova i asistencija.

Uprkos sjajnim partijama u poslednje vreme, Jokić je bio skorman pred medijima:

– Ja samo igram onako kako sam igrao i kad sam došao ovamo – rekao je Jokić.

Bio je ovo Jokićev 12. tripl-dabl u NBA karijeri, uključujući i onaj protiv Milvokija koji je najbrži u poslednjih 20 godina. Upravo zbog toga su ga Amerikanci nazvali ''srpski Lebron Džejms''.

On čak nije bio ni na Ol-staru, nije ni u MVP priči. Ali, kada pogledate ostale momke koji su bili tamo, definitivno je trebalo i on da bude. Kao i u konkurenciji za MVP igrača – rekao je trener Denvera Meloun.

U pobedničkom timu istakli su se još Gari Haris sa 23 poena i Vilson Čendler sa 18 poena i 16 skokova.

Džamal Marej je, takođe, koketirao sa tripl-dablom. Imao je devet poena, devet skokova i sedam asistencija.

Kod Sparsa daleko najefikasniji je bio LaMarkus Oldridž sa 38 poena. Peti Mils je imao 20. Gasol i Parker su dodali po 12 s tim da je Španac imao i isto toliko skokova.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter