Izvor:
24.02.2018 u 13:18
0

ALIMPIJEVIĆ POSLE DEBAKLA U BAMBERGU: Odgovornost je moja!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević preuzeo je odgovornost posle ubedljivog poraza od Brosea u Bambergu.

Crveno-beli su izgubili 62:86 u 23. kolu Evrolige.

"Čestitam Broseu na pobedi, bili su agresivniji, koristili su male faulove pametnije od nas. Takođe, za nama je loš period i moja je odgovornost zašto smo izgledali ovako loše. Moramo naći izlaz iz ovog lošeg perioda što je brže moguće", rekao je Alimpijević.

Neuspeh u Nemačkoj nadovezao se na poraz od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća.

"Do ponedeljka pre Kupa izgledali smo kao jedna ekipa, a od odlaska na Kup kao sasvim druga. Očigledno da iz tog perioda nismo izašli i odgovornost je na meni što smo ovako izgledali. Imamo u petak utakmicu sa Unikahom u Beogradu, imamo vremena da se vratimo treninzima i da pokušamo da budemo što bolji. Pokušaćemo da se kroz trening vratimo u bolji ritam, u onaj ritam u kojem smo bili pre ovog lošeg perioda", rekao je Alimpijević i dodao:

"Odmah posle toga se nastavlja ABA liga, u kojoj moramo biti pravi i nemamo pravo na grešku".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter