Izvor:
23.02.2018 u 01:24
0

TRENER KOŠARKAŠA ZVEZDE ALIMPIJEVIĆ: Moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre samog kupa!

Posle pauze zbog nacionalnih kupova nastavlja se košarkaška Evroliga, a košarkaši Crvene zvezde gostuju u Nemačkoj ekipi Bamberga.

Nakon poraza od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća Dušan Alimpijević je rekao da ekipa mora da se vrati na put pre kupa, kao i da će njegovi igrači biti dodatno motivisani.

– Posle kupa idemo dalje, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre samog kupa. Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu i iz tog razloga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu dok je trener Trinkijeri bio na operaciji. Očekujem sličnu igru koja ih krasi tokom u prethodnom peridu, odlični individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket, Hikmen… Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata, rekao je Alimpijević.

Kapiten Branko Lazić takođe je istakao povratak na pobednički kolosek kao glavni cilj.

– Imali smo malo veću pauzu u Evroligi, bila je ta pauza zbog nacionalnog kupa, ali smo imali par dana da se pripremimo za gostovanje Bambergu. Idemo tamo da odigramo dobro i želimo da zabeležimo pobedu. Oni su nam dužnici iz prvog dela sezone, kada su nas savladali u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratmo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bi potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi, izjavio je Lazić.

Utakmica u Bambergu na programu je u petak od 20.45 časova.

Izvor: Kurir
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter