Izvor:
20.02.2018 u 01:28
0

Vujošević o odnosu sa Čovićem: „Ne mrzim ga, radan je ali i opasan, preagresivan“!

Duško Vujošević, nekadašnji trener Partizana, govorio je o sukobu sa predsednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, ali i dugu crno-belih

Nemam kontakt sa njim. Nemam mržnje prema Čoviću, on je opasan protivnik. Bez skrupula, žilav je i kao mačka dočeka se na četiri noge, kako ga baciš. Radan je veoma, zna, ali je prealav i preagresivan, to mu je mana. Uz veliku pomoć države, noseći neku infrastrukturu u Železniku, koju je bivajući na vlasti izgradio, on je vrlo dobro vodio taj klub – kazao je za Balkan Info u emisiji "Intervju" Vujošević.

Vujošević se dotakao i situacije u Partizanu, pošto je aktivirao BAT zbog dugovanja kluba prema njemu.

Ja tražim samo ono što sam zaradio, pare koje sam na sudu dobio. Pristao sam na rate, nema kamate, a oni su još dug umanjili oko 100.000, za kazne što nisim nosio sako, suprostavljao se Čoviću, sudijama…Ne tražim premije, nego platu. Nemaju poštovanja prema ljudima od značaja. Primera radi, Milojević u Megi ima dogovor za Jokića njemu ide 100.000 od transfera. Ja nikada banke nisam uzeo – kazao je bivši trener crno-belih.

Vujošević je poručio čelnicima crno-belih da se zapitaju zašto ne mogu sada da prodaju nekog igrača.

Moram da kažem da se pojedinci ponašaju kao hulje. On me napada kako sam ja sve odlučivao dok sam bio u klubu. O čemu to? Zašto on sada ne proda nekog igrača? Neka se zapita zašto je to tako. Uvek sam se zalagao da prvo igrači dobijaju plate i u takvoj situaciji sam ja ostao neisplaćen. Imao sam ugovor na 300.000 te godine kada sam se vratio i kada smo osvojili Kup, ABA ligu i domaće prvenstvo. I sledeće godine bilo je 300.000, a poslednje godine 200.000 evra. To su normalne plate za moju struku, isto je i u Zvezdi, Cedeviti… A u CSKA sam imao milion.

informer.rs
Foto: wikipedia, kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter