Izvor:
17.02.2018 u 03:10
0

ŽILAVI ZLATIBORCI: Partizan slomio otpor tek u trećoj četvrtini! U polufinalu protiv Mege!

Košarkaši Partizana su poslednji učesnici polufinala Kupa Radivoja Koraća!

Crno-beli su u Nišu bili bolji od Zlatibora rezultatom 67:54 i za plasman u finale boriće se sa Megom koja je bez većih problema savladala Dinamik (94:79).

Meč je na programu u subotu od 21.00 čas, dok će polufinale otvoriti Crvena zvezda i FMP četiri sata ranije.

Partizan nije dozvolio da mu se ponovi Zvezdin scenario (pobedili Borac tek nakon produžetka), jer je protiv Zlatibora pitanje pobednika rešio sredinom treće deonice.

Veličković je tada pogodio trojku za prvu dvocifrenu razliku (43:32) koja nije opadala sve do kraja.

Ipak, na poluvremenu je bilo ''samo'' 32:30 za crno-bele koji nisu imali rešenje u napadu. Kada je to proradilo, put ka polufinalu je bio trasiran.

Najefikasnjiji u Partizanu bili su Andrić, Von i Gagić sa po 10 poena. Veličković je imao devet, a Tanasković osam. Marinković je ubacio šest, Vilijams Gos i Aranitović po četiri, a Šalić, Gavrilović i Si po dva.

S druge strane, u redovima Zlatibora istakli su se Gudžić i Riznić koji su jedini bili dvocifreni. Prvi je ubacio 14, a drugi 13 poena.

Telegraf
Foto: Twitter/Košarkaški savez SRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter