Izvor:
10.02.2018 u 04:42
0

TRENER CRVENO-BELIH ALIMPIJEVIĆ VIŠE NEGO ZADOVOLJAN: Zvezda je mnogo bolja sada nego na početku!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je vrlo zadovoljan igrom svog tima u večerašnjoj pobedi protiv Milana i ocenio da je njegova ekipa bolja nego što je bila na početku sezone.

– Veoma bitna utakmica za nas. Poslednja u Evroligi pred Kup Radivoja Koraća. Bili smo dobri u napadu, ali u odbrani ima stvari koje bi trebalo popraviti. Zadovoljan sam ovom pobedom – rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je večeras u Beogradu sa 100:89 pobedila Milano u 22. kolu Evrolige.

Alimpijević je ocenio da je Zvezda mnogo bolja nego na početku sezone, jer je kako je rekao, očigledan veći doprinos igrača s klupe.

– Zvezda je mnogo bolja sada nego na početku, jer su igrači koji su imali ulogu s klupe kada su ulazili u igru značajno bolji, imaju značajno bolje uloge. Nije normalno očekivati od igrača koji su nosili Zvezdu od samog starta da zadrže kontinuitet do samog kraja sezone – kazao je trener Zvezde.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter