Izvor:
29.04.2016 u 20:56
0

DEJAN RADONJIĆ NAKON POBEDE: Moramo da poboljšamo odbranu!

dejanradonjic

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nakon pobede nad Mega Leksom (95:88) rekao je da je njegova ekipa ostvarila zacrtani cilj i istakao da se nada da povreda Nemanje Dangubića nije ozbiljnije prirode.

– Rekao sam da očekujem tešku utakmicu. Uspeli smo da ipak večeras budemo bolji od Mege, odlična su ekipa i okrećemo se narednom meču. Nadam se da povreda Dangubića nije ozbiljnije prirode i da ćemo moći da računamo na njega u nastavku serije. Ali, i ako ne bude igrao iste su nam ambicije i želje – rekao je.

On je dodao da ekipa u drugom emču mora da popravi odbranu.

– Veliki broj poena koje smo primili ukazuje na to da želimo da u drugom meču igramo znatno bolju odbranu – naveo je on.

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić istakao je da je njegov tim utakmicu prelomio boljom igrom u drugom poluvremenu.

– Znali smo da će biti teško. Mlada ekipa Mege igra veoma agresivno, ali odradili smo dobar posao u drugom poluvremenu. Pritisli smo ih i zasluženo pobedili. Naravno to ništa ne mora da znači i okrećemo se drugoj utakmici – zaključio je.

Tanjug
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter