Izvor:
25.06.2016 u 20:51
0

BJELICA: Reprezentacija mi je dala više nego ja njoj!

Srpski reprezentativac, Nemanja Bjelica ima problema sa povredom, a izgleda da će kvalifikacioni turnir za OI propustiti, što je veliki hendikep za našu ekipu, s obzirom na to da se nedavno povredio i Milan Mačvan.

Naime, košarkaš Minesote ima upalu nerva desne noge i već je počeo rehabilitaciju, ali nije hteo da da tačne prognoze kada će se vratiti na teren.

Može da traje nedelju dana, a može i duže. Sve zavisi koliko će biti potrebno da noga ojača. Otkad sam došao u Minesotu počeo sam sa terapijama, a zatim i polako da ulazim u trenažni proces. Imam program koji sam dobio i radim po njemu. Počeo sam malo i sa trčanjem, tako da oporavak ide po planurekao je Nemanja za "Sportski žurnal".

Bjelica se našao na meti kritika zbog neučešća na kvalifikacionom turniru, ali on je istakao da je njemu najteže što neće igrati i da je posebna čast nositi dres reprezentacije.

Oguglao sam na takve stvari i nemam kome šta da se pravdam. Oni koji me poznaju znaju moju vezu sa reprezentacijom i ljudima u njoj. Ne pada mi na pamet da sada nekome objašnjavam da nisam u Americi na odmoru, već na terapijama. Rekao sam već davne 2009. godine, a mogu i sada da ponovim – meni je reprezentacija dala mnogo više, nego ja njojrekao je Bjelica.

On je dodao kako Srbija ima dobre šanse da se kvalifikuje na OI i da će biti uz reprezentaciju od 4. do 9. jula u Beogradu.

Srbija od 21 čas u Kombank areni igra prijateljski meč sa reprezentacijom Francuske,

Sportski žurnal
Foto: Twitter/TrendBasket

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter