Izvor:
22.06.2016 u 03:47
0

PRIPREMNI MEČ PRED KVALIFIKACIJE ZA OI: Srbija savladala Francusku u Parizu

Košarkaši Srbije odigrali su večeras u Parizu protiv Francuske prvi pripremni meč pred kvalifikacije za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru rezultatom 79:77. Smenjivale su se ekipe u vođstvu od početka, utakmica je počela uz trojku Kalinića, koji je startovao sa Markovićem, Bogdanovićem, Birčevićem i Raduljicom.

U nastavku nisu uspeli Francuzi dugo da naprave rezultatsku distancu, Srbija se posle -6 jednom vratila, ali je sa ovom prednošću francuski tim otišao na najdužu pauzu. U jednom trenutku malo je falilo da dođe do incidenta jer je Teodosić dobio tehničku, u izlivu nezadovoljstva suđenjem. Posle toga je sve kulminiralo okršajem Ažinse i Jokića, a onda su obojica isključena. Na kraju je borbenost rezultirala preokretom i Srbija je imala 68:73 samo tri minuta pre kraja utakmice.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Planetabasket

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter