Izvor:
11.06.2016 u 17:26
0

TUŽNA VEST: Bjelica propušta kvalifikacioni turnir za OI?

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica propustiće kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se od 4. do 9. jula održava u Kombank areni.

Kako se navodi, košarkaš Minesote ima upalu nerva desne noge zbog čega je već počeo rehabilitaciju, a njegov povratak u Beograd se očekuje za nekoliko nedelja.

Bjelici je povreda dijagnostifikovana na pregledima doktora reprezentacije Dragana Radovanovića, nakon čega su u Minesoti zatražili dodatne analize na zahtev novog trenera Toma Tibodoa.

Srbija će biti domaćin jednog od tri kvalifikaciona turnira, a rivali Srbiji u grupi A biće Angola i Portoriko, dok su u grupi B smešteni Japan, Ceška i Letonija. Po dva najbolja tima ukrštaju se u polufinalu, a plasman na Igre u Riju izboriće samo pobednik turnira.

Izvor:Tanjug
Foto:Facebook/Bjelica88

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter