Izvor:
30.05.2016 u 23:51
0

LETI KVINSI: Miler u Top 10 poteza u Evroligi! (VIDEO)

Evroliga je odabrala deset najboljih poteza ove sezone, a među njima se našao sjajan potez Zvezdinog klirnog centra Kvinsija Milera.

U meču koji je odigran u Pioniru protiv Himkija, Miler je loptu koja je ispala iz koša prikucao na spektakularan način. Ovaj potez je po mišljenju stručnjaka zaslužio 6. mesto u konkurenciji deset najboljih.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić se našao na prvom mestu, ali ne kao glavni akter tog potreza. Na nekoliko sekundi pre kraja meča Dolman je presekao Teov pas iz auta. Odmah se podigao na šut i pogodio za pobedu.

Pogledajte koji su najbolji potezi Evrolige u sezoni 2015/2016:

HappyTv.tv
Foto: Twitter/Eurohoopsnet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter