Izvor:
25.05.2016 u 14:51
0

NA KORAK DO VELIKOG FINALA: Oklahoma bolja od Voriorsa na domaćem terenu!

Košarkaši Oklahome savladali su na svom terenu Golden Stejt 118:94 i poveli sa 3:1 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige.

Oklahoma je od starta kontrolisala meč, a aktuelni šampion pripretio je samo u trećoj četvrtini, u kojoj je Klej Tompson postigao 19 poena.

Ipak, Tanderi su se u poslednjoj deonici konsolidovali i na kraju zasluženo i ubedljivo slavili i došli nadomak prolaza u veliko finale NBA.

Ključ pobede leži u sjajnom izdanju cele ekipe Oklahome, kao i u lošoj utakmici Stefona Karija, koji je meč završio sa 19 poena, uz jako loš sut iz igre (6-20).

Domaći tim je do pobede predvodio Rasel Vestbruk sa trip-dablom od 36 poena, 11 skokova i 11 asistencija.

Pratio ga je Kevin Durent sa 26 poena i 11 skokova, dok su Serž Ibaka i Andre Robertson ubacili po 17.

Kod Vorirorsa, koji su nakon rekordne sezone suočeni sa eliminacijom, najefikasniji je bio Klej Tompson sa 26.

Peta utakmica na programu je u četvrtak, a domaćin će biti Golden Stejt.

Tanjug
Foto: Twitter//nbastats

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter