Izvor:
23.05.2016 u 20:35
0

PRIVATNI RAZLOZI: Stefan Nastić napustio Crvenu zvezdu!

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Nastić sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom, potvrđeno je na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Kako se navodi, do prekida saradnje došlo je zbog porodičnih razloga Nastića, koji je tim povodom već otputovao u Severnu Ameriku.

– Želim momcima i mojim dojucerašnjim saigračima puno sreće do kraja ove, i u predstojećim sezonama. Vreme u Crvenoj zvezdi pamtiću kao veliko iskustvo za mene, žao mi je što nisam bio u prilici da ostavim veći trag, ali nažalost, isprečile su se neke druge, porodicne stvari koje moram da rešim. Puno sreće mojoj Crvenoj zvezdi – rekao je Nastić za sajt kluba.

Nastić je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta, kao centar koji je završio jedan od najprestižniih koledža u SAD Stenford.

Tanjug
Foto: Facebook/Stefan Nastic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter