Izvor:
03.03.2017 u 20:15
0

Trejd talentovanog Srbina: JOVANOVIĆ PREŠAO U NIKSE! (VIDEO)

Nikola Jovanović je postao deo jedne od najčuvenijih košarkaških organizacija na svetu. Nekadašnji student univerziteta Severna Karolina, prešao je iz razvojnog tima Detroita, Grand Rapidsa u NBDL tim čuvenih Njujork Niksa, Vestčester.

Beograđanin rođen 6. februara 1994. godine, koji je i srednju školu završio u SAD (Arlington kantri iz grada Džeksonvila na Floridi), prešao je u novi klub u zamenu za pika iz druge runde NBDL drafta 2017. godine.

Jovanović je potpisao ugovor sa Detroitom 26. septembra prošle godine, pošto nije bio izabran na NBA draftu. Za Pistonse je odigrao samo jedan meč u predsezoni, a onda je poslat na „kaljenje“ u Grand Rapids. Ove godine u razvojnoj NBA ligi odgirao je 24 meča uz prosek od 9.5 poena, 7.1 skoka za nešto više od 17 minuta koliko je provodio na terenu.

Vestčester Niksi su trenutno trećeplasirani tim u Istočnoj konferenciju NBDL uz učinak od 16 pobeda i 21 poraza.

Izvor: Blic
Foto: Twitter/PalaceOfPistons

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter