Izvor:
02.03.2017 u 16:56
0

BOGDANOVIĆ O ODLASKU U NBA: Prijaju pohvale Divca, ali..

Srpski reprezentativac iz redova Fenerbahčea Bogdan Bogdanović, napisao je na svom Tviter nalogu kakvi su mu planovi vezani za turskog prvoligaša i eventualnog odlaska u NBA ligu.

Podsetimo, generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac, pre nekoliko dana najavio je mogućnost da vrsni šuter predstojećeg leta stigne u glavni grad Kalifornije i potpiše ugovor.

– Želim da prokomentarišem natpise pojedinih medija koji su me preselili u Sakramento naredne sezone, nakon što sam dobio mnogo pitanja od strane navijača u vezi sa mojom budućnošću. Velika je privilegija i čast kada neko poput Vladea Divca na taj način priča o mojim košarkaškim kvalitetima. On je srpska košarkaška legenda. Ali želim da razjasnim situaciju. Neću govoriti o NBA ili donositi odluke o mojoj budućnosti dok ne završim sezonu sa Fenerbahčeom. Živim u sadašnjosti i volim da igram za Fenerbahče. Fokusiran sam da dam sve od sebe da pomognem Fenerbahčeu da postigne ciljeve koje postavili kao tim. Sad želimo da se fokusiramo na meč protiv Žalgirisa – napisao je Bogdanović na svom Tviter profilu.

happytv.rs
Foto: Twitter/leaderofhorde

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter