Izvor:
18.02.2017 u 20:43
0

PARTIZAN U OZBILJNOM PROBLEMU: Ceo tim pokosio virus pred meč sa Megom!

Pravo je pitanje u kom sastavu će Partizan ove subote od 21 sat nastupiti u polufinalu Kupa Radivoja Koraća protiv Mega Leksa, imajući u vidu da je skoro ceo tim crno-belih pokosio virus.

Još u petak Partizan je u četvrtfinalu protiv Dunava morao da nastupi u niškom "Čairu" i bez trenera Aleksandra Džikića i beka Vilijama Hečera, ali problemima tu nije kraj.

Ove subote, u kojoj virus i dalje muči Džikića, on se proširio pa je oboleo i sportski direktor Todorić, i pomoćni trener Nenad Čanak, koji ima temperaturu 39 stepeni Celzijusovih, ali i brojni igrači.

Poput Hečera, virus je oborio i Marinkovića, Koripivicu, Tanaskovića, Andrića, Jovanovića, pa će neposredno pred meč sa Megom biti poznato ko će od njih biti u stanju da zaigra u polufinalu.

U prvom polufinalnom duelu od 17 sati igraju Crvena zvezda i FMP, a veliko finale borbe za trofej "Žućkove levice" na programu je u nedelju od 21 sat, takođe u niškoj hali "Čair".

Podsetimo, i Mega Leks ima probleme, jer se u četvrtfinalu povredio Nikola Rebić, a na parketu nije bilo jednog od lidera ekipe, Radeta Zagorca, koji se otrovao. Njegovo zdravstveno stanje nema veze sa onim koje muči crno-bele, jer su igrači Mege i Partizana smešteni u različitim niškim hotelima tokom trajanja Kupa.

Izvor: Blica
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter