Izvor:
16.02.2017 u 06:07
0

JOKIĆ PODSETIO AMERIKANCE NA BOMBARDOVANJE: Sećam se sirene, skloništa i života u mraku!

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić sjajnim partijama u NBA ligi ove sezone osvojio je srca mnogih navijača u Americi i to ne samo onih koji navijaju za tim iz Kolorada.

Zato je svaka njegova izgovorena reč u udarnim sportskim vestima „preko bare“.

Tamošnji novinari u poslednje vreme pokušavaju da izvuku i najsitniji detalj iz Nikolinog života.

Posle priče o konjima, slatkišima i ostalim klinačkim interesovanjima, došle su na red i ozbiljne teme poput bombardovanja naše zemlje 1999. godine.

– Sećam se sirena, skloništa, isključivanja svetla…Živeli smo u mraku. U devet uveče su se gasila svetla – kazao je Jokić u intervjuu za "Bleacher report".

Jokić kaže da ima dobar odnos sa svima sa prostora bivše SFRJ.

– Mnogi momci sa kojima sam u NBA se zapravo ni ne sećaju rata. Među nama nema mržnje. Igrači se ne mrze, mislim da se ni ni u zemljama ne mrze. To je rat, ništa između ljudi!

Kada završi karijeru voleo bi Jokić da se vrati u rodni Sombor.

– Vratiću se u Sombor, tu je superusporeno sve, ne moraš da ideš nigde daleko, sve je tu. Imam kanal, prirodu, mogu naći mir van grada. Volim da živim negde gde mogu da se vozim bez navigacije. Nema mesta kao što je dom?

Nikola sada živi sa starijom braćom, Nemanjom i Strahinjom, i devojkom Natalijom, koju poznaje iz rodnog Sombora.

– Natalija često kuva, ali sam tip za ćevape – prinzao je srpski košarkaš.

Amerika će se tek uveriti u sposobnosti Jokića, možda već na predstojećem Ol-star vikendu gde će srpski centar učestvovati u dva takmičenja.

happytv.rs
Foto: Twitter/denver nuggets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter