Izvor:
16.02.2017 u 03:09
0

Ispunila mu se želja: JOKIĆ UČESTVUJE NA OL-STARU!

Pravda je zadovoljena, Nikola Jokić će svoju magiju pokazati i na ol-star takmičenju u veštinama!

NBA liga je potvrdila da je srpski as naknadno uvršten na spisak učesnika ol-star takmičenja u košarkaškim veštinama pošto je dobio poziv umesto povređenog Filadelfijinog asa Džoela Embida. Ispunila se i želja Redžija Milera

Podsetimo da Srbin učestvuje i na još jednom delu ol-star vikenda. Biće deo ekipe "Tim sveta" koji čine najbolji mladi neamerički igrači protiv protiv tima "Nadolazećih zvezda" u kojem su najbolji mladi američki koašrkaši. Embid je trebalo da učestvuje i u tom meču, a zamenio ga je Španac Aleks Abrines.

Takmičenje u veštinama na ol-staru je uvedeno 2003. godine i sastoji se od različitih disciplina u kojima igrači demonstriraju koliko dobro kontrolišu loptu, dele pasove i šutiraju. Prethodne godine je na ovom takmičenju pobedio Minesotin centar Karl Entoni Tauns.

Inetersantno je da je Jokić želeo da nastupi u ovom takmičenju. To je potvrdio i Denverov trener Majk Meloun posle meča sa Njujork Niksima kada je otkrio da ga jeJokić pitao:
"Zašto je Porzingis na ol-staru takmičenju u veštinama, a ja nisam kad već igram kao plejmejker".

Želja mu se ispunila i moći će da svima pokaže da je plejmejker zarobljen u telu centra.

Ostalu učesnici su Devin Buker (Feniks), Kristaps Porzingis (Njujork), Demarkus Kazins(Sakramento), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Ajzea Tomas (Boston) i Džon Vol (Vašington).

Jokić će se u prvoj rundi takmičiti protiv Dejvisa, a u eventualnom polufinalu ga očekuje bolji iz duela Porzingis Kazins.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter